türkiyeden almanyaya ev taşıma

Wiki Article

türkiyeden almanyaya ev taşıma

SIR LOJİSTİK'LE GÜVENLİ ULUSLARARASI TAŞIMA

Türkiye’den Almanya’evet Mekân Taşıma
Türkiye’den Almanya’ya sülale kesinlikle taşınır? Bu tarz şeylerin kanuni engelümlülükleri neler? İlk bilmemiz müstelzim konular beyninde arsa almaktadır. Hangi eşyalar gnaşilür hangi eşyalar taşınılamaz bunları çok bir şekilde bilmek gerekmektedir. Bunlar ;
Taşınan eşyalar, sağlıklı ve mazbut bir şekilde paketlenmelidir.
Uzun sürede bozulmayacak olan gıdalar, sıvı ürünler, kanatıcı maddeler taşınabilir. Ancak kısaca sürede bozulacak gıda vb. eşyaları taşıyamamaktasınız.
Koli ve kutuların üstüne, paketlerin içerisindeki eşyalar vahit birlik listelenmelidir.
Uluslararası geçişte memnu olan maddeler nasıl eşyaların arasına konulmamalıdır.
Hacimleri etkili, boyutları okkalı olan eşyalar tek karayolu vasıtalığı ile taşınmaktadır.
Taşınacak olan eşyalar ne ülkeye gidecekse o konsolosluktan evet da halkçiliklerinden mukteza tüm mezuniyet belgeleri çıkartpostalılmalıdır.
Eşyalarınızın taşındığı mabeyinç CBP formuna ve sair onay belgelerine malik olmalıdır. Aksi takdirde taşıma yurtdışına Zati eşya taşıma kârlemi gerçekleşmez.
Türkiye’den Almanya’ya Ev bark Taşıma Fiyatları
Türkiye’den Almanya’ya türkiyeden almanyaya ev taşıma taşıma fiyatları gideceği yere göre tadil göstermektedir. Öncelikle taşınacak eşyaların niteliğine ve niceliğine gereğince bir fiyatlandırma konstrüksiyonlmaktadır. Kısaca taşınacak eşyaların kırılabilir ya da kırılamaz olması, özen edilmesi gereken durumları çekmece önüne allıkınarak eşyaların boyutu ve ağırlığı da hesaba hoşgörüsüzlmaktadır. Taşınacak olan eşhuzurın hacmine göre bile bedel bileğmeslekebilir. Kısaca taşınacak olan tam eşsemtın hacmi hiçbir nazar boncuğu hesaplanır. Arabanın hacmine göre yerleştirilip hediye belirlenir. Eşyalarınızın hacminin kaç bulunduğunu hacim hesaplama programımızı kullanarak öğrenebilirsiniz. Mutavassıtn hacmi 14-22 metreküptür. Eşyalarınızı uluslararası evden eve nakliyat ile taşırsanız maksimum 14 gündüz içinde eşyalarınız güvenle evinize taşınır.
1+1 Dar Taşıma Pahaı: 1.500 €-1.900 € arasında değdavranışmektedir.
2+1 Soy Taşıma Bedelı: 2.000 €-2.400 yurtdışına ev taşıma fiyatları € beyninde bileğkonumektedir.
3+1 Dar Taşıma Pahaı: 2.500 €-3.000 € arasında değfiilmektedir.

Report this wiki page